מה אפשר לעשות כדי לגרום להתפתחות החלב בהריון?

דיון מתוך פורום  הנקה

19/08/2013 | 14:15 | מאת: ליאורה

לאחר שילדתי את ביתי הגדולה(3) לא היה לי חלב, ולא ידעתי מזה, הגעתי איתה ליועצת הנקה בגיל 4 ימים והיא היתה על סף התיבשות. עשיתי הכל כדי להיניק,(תוספים, שאיבות, מעודדי הנקה) ולא היה לי חלב בכלל. כ 30CC לארוחה בגיל חודשים. אני כעת בשבוע 20 להריון שני והשדיים לא גדלו הרבה, האם יש איך לטפל בבעיה? עם מי אפשר להתיעץ? אשמח מאוד לתשובה. תודה רבה.

22/08/2013 | 19:18 | מאת: עדי יותם

השדיים לא צריכים לגדול *הרבה*. העיקר שיש פעילות. בד"כ קל יותר לגוף לייצר חלב בילד השני ואילך. אני ממליצה שתיפגשי להכנה להנקה עם יועצת מוסמכת שתוכל לברר איתך לעומק את הסיבה לחוסר החלב בלידה הראשונה ותבנה איתך תכנית פעולה לקראת הלידה הנוכחית. שיהיה בשעה טובה ובקלות!

מנהל פורום הנקה