הנקה וחזרה לעבודה

דיון מתוך פורום  הנקה

05/08/2013 | 11:45 | מאת: חן

היי. חזרתי לעבודה לפני שבועיים. כשאני בעבודה ביתי מקבלת חלב שאוב בבקבוק וכשאני בבית אני מניקה אותה. הבעיה היא שאחרי סופש למשל שהיא רק יונקת היא כמעט מסרבת לחזור לבקבוק ביום ראשון. ככה גם לפעמים באמצע שבוע, אחרי שהיא מקבלת שד היא עושה בעיות לאכול שוב מבקבוק. מה אפשר לעשות? אני חוששת שהיא בגלל זה לא אוכלת מספיק כשאני לא בבית.

05/08/2013 | 20:25 | מאת: עדי יותם

עדיף שתסרב לבקבוק מאשר שתסרב להנקה ;) תני לזה עוד קצת זמן והנחי את המטפלת לא לללחוץ ובוודאי לא לנסות בכוח. כשתהיה רעבה - תאכל. הרבה פעמים תינוקות לוקחים את המינימום בבקבוק ומחכים לאמא כדי להשלים. זה שלב שעובר. כל הכבוד על השאיבה!

מנהל פורום הנקה