יונקת מעט בתדירות גבוהה

דיון מתוך פורום  הנקה

01/08/2013 | 12:20 | מאת: טל

שלום, ביתי אוטוטו בת 4 חודשים. יונקת מלא. אחוזון 90 במשקל ובגובה. היא יונקת ביום כל 2.5-3 ולכן גם מעירה אותי המון בלילה. בלילה היא נרדמת על הציצי (אני לא מצליחה להעירהוגם אם מתעוררת לא מעוניימנת להמשיך) ולכן קמה להמשיך את הארוחה כשעה מאוחר יותר... לגבי היום, החלה לאכול מעט זמן (דקות ספורות) ולאחר מכן מסרבת להמשיך ולכן אוכלת בתכיפות גבוהה. אתמול אכלה חלב שאוב לאורך שעה, אכלה 150. לאחר 4 שעות הנקתי אותה וכרגיל סרבה להמשיך. החלטתי לנסות לשאוב ולראות איך תאכל מהבקבוק ואכן אכלה עוד 60!! אני כבר מבולבלת. האם יש לכן עצות לשיפור המצב? תודה רבה

05/08/2013 | 19:45 | מאת: עדי יותם

שלום טל, קשה לדעת מן התיאור במה העניין. נשמע שגם מבקבוק היא אוכלת לאט מאוד. אפשר לנסות להעיר אותה באמצעות החלפת חיתול או מגע עור לעור (היא לבושה בחיתול בלבד, את ללא חולצה וחזייה). אם הדבר לא עוזר אני מציעה להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת שתראה את המצב בעיניה ואולי גם תשקול אותה לפני ואחרי הנקה כדי להעריך את יעילות הטכניקה. בהצלחה!

05/08/2013 | 21:34 | מאת: טל

הי עדי, בינתיים התחלנו תהליך אצל יועצת שינה והפלא ופלא, מאז שהפסיקה לקשר בין ההנקה להירדמות ופחות לנשנש בלילה, החלה לאכול טוב ביום ובתדירות פחותה. (טפו טפו!!). כרגע אוכלת כל 4-4.5 שעות ביום. האם זה מספיק? כמה הנקות נדרשות ביממה בגיל הזה? תודה רבה!

מנהל פורום הנקה