חלב חמוץ לאחר הפשרה

דיון מתוך פורום  הנקה

31/07/2013 | 03:07 | מאת: נעמי

הבת שלי ב"ה בת קרוב לשנה. אני שואבת לה חלב למעון. בערך ב4-6 חודשים האחרונים היא מוכנה לאכול כמות קטנה יחסית מהחלב 60 מ"ל וכדומה, למרות שלפני כן הייתה מוכנה לשתות גם 150. שמתי לב שתמיד החלב המופשר בעל ריח וטעם חמוץ אף על פי שאני מקפידה להקםיא אותו מיד וגם לא נראה שיש לבתי כאבי בטן. בזמן הנקה היא דווקא יונקת הרבה כך שהחלב באופן כללי אמור להיות בסדר. אשמח מאוד לדעת מדוע הוא חמוץ לאחר הפשרה ואם יש דרך למנוע את זה, וכן אם זה מזיק לה שהיא שותה ממנו.

31/07/2013 | 21:31 | מאת: עדי יותם

אני לא יודעת אם הוא ממש חמוץ, אם היא מגיבה אליו טוב אין צורך לעשות שינוי. לפעמים יש אמהות שהחלב שלהן משנה טעם וריח בהקפאה. אבל קודם כל, אני לא רואה סיבה להקפיא, הרי מה שאת שואבת היום היא תאכל מחר. חלב יכול להישאר במקרר כמה ימים טובים גם בלי צורך בהקפאה. ככל שהיא אוכלת יותר מוצקים אפשר לשאוב פחות, שתאכל מוצקים ותשתה מים במעון, ותמשיכי להניק בבית...

03/08/2013 | 09:04 | מאת: דגד

yyy

מנהל פורום הנקה