עוד שבוע בן שבע חודשים נרדם לאחר מתן בקבוק ולא שד

דיון מתוך פורום  הנקה

30/07/2013 | 20:34 | מאת: מריה

חזרתי לעבוד פעם בשבוע ועכשיו כשהוא יונק הוא מתחיל להוציא ולהכניס את השד עם הידיים,להיתפתל, לשפשף עיניים . עם הבקבוק הוא מתרכז ואפילו יכול להירדם אבל סה"כ הוא רגוע בארוחה. האם יש מה לעשות בנידון?

31/07/2013 | 21:29 | מאת: עדי יותם

נסי ללחוץ על השד תוך כדי הנקה כדי להגביר את הזרימה, להניק בשכיבה, להניק במגע עור לעור. חשוב שתימנעי ממתן בקבוק בעצמך - שהתינוק יידע שמאמא רק יונקים. בסוף השבוע הקרוב אני מציעה שתנסי להימנע מבקבוקים בכלל, למקרה שההתנהגות נובעת מתחילתה של העדפת בקבוק. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה