פטרייה בחזה ושימוש ברפידות הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

29/07/2013 | 12:22 | מאת: אירנה

שלום רב, בהנקה הקודמת סבלתי מאוד מפטריה בחזה (ובני מפטרייה בפה). אני לקראת סיום היריון שני וקראתי שרפידות הנקה מעניקות קרקע פורייה לפטריות. איך אפשר להקטין את הסיכון לפטריה? אני לא אוכל לוותר על הרפידות כי זכור לי שבפעם הקודמת היו לי הרבה דליפות. האם יש רפידות אני בקטריאליות? תודה אירנה

30/07/2013 | 19:16 | מאת: עדי יותם

חשוב להקפיד להחליף את הרפידות בכל פעם שהן נרטבות. אפשר גם לנגב את הפטמה לאחר ההנקה בחומץ תפוחים מהול במים. יש רפידות רב פעמיות מסיליקון, שמונעות את הדליפות ואינן מגבירות סיכון לפטריות או דלקות, שמן Lily Padz. שיהיה בשעה טובה!

04/08/2013 | 14:23 | מאת: אירנה

מנהל פורום הנקה