גלולות מינולט עם הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

16/07/2013 | 22:36 | מאת: אמא פעם שנייה

שלום וברכה, הקטנה שלי בת 8.5 חודשים ועד עכשיו מנעתי הריון עם גלולות סרוזט. לאחרונה אני מדממת המון וללא סדירות והרופא אמר לי שהגיע הזמן לחזור לגלולות הרגילות שלקחתי לפני ההריון- מינולט. אני חוששת מאד גם מירידה דרסטית בחלב וגם האם הורמונים יועברו בהנקה לקטנה שלי? אציין שהיא אוכלת 2 ארוחות מלאות ביום - פירות וירקות. אך מסרבת לשתות מבקבוק וההנקה זה הנוזלים היחידים שלה.אני מעונינת להמשיך להניק לפחות עד גיל שנה. תודה!!

17/07/2013 | 00:12 | מאת: עדי יותם

לגבי מעבר הורמונים בחלב - שאלי את הרופא או במרכז טרטולוגי, לא ידוע לי על הבדל במעבר בין גלולות סרזט לגלולות משולבות. הרבה פעמים כשיש הנקה טובה ומבוססת, לא תורגש ירידה בכמויות. אם כן - אפשר להפסיק את הגלולות ולהעלות מחדש די בקלות את הכמויות. לחלופין אפשר כמובן לשקול שיטות אחרות עד גיל שנה. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה