הנקה וריצת חצי מרתון

דיון מתוך פורום  הנקה

13/07/2013 | 13:05 | מאת: קרן

התינוקת שלי בת 9 חודשים. אוכלת מוצקים ויונקת בין הארוחות. אוכלת בבקר פירות בצהריים פחמימה עם חלבון כלשהו (לא מרוסק) אחהצ מעדן דניאלה או גמדים או כריך עם גבינה/טחינה ובערב דייסת קורנפלור.בין הארוחות מניקה אותה. שוקלת 7.2 קילו.יחסית רזה וגם ירדה באחוזונים בחודשיים האחרונים מהרגע ששילבתי מוצקים. האני מתאמנת באימוני ריצה 3 פעמים בשבוע .סך הל כ-40 קמ בשבוע.האם פעילות אינטנסיבית זו מורידה את איכות החלב או את כותו? האם אני צריכה לשלב ויטמינים או תוספים כלשהם? תודה

16/07/2013 | 23:14 | מאת: עדי יותם

כל הכבוד על האימונים! נהדר שאת ממשיכה ומתמידה במקביל לאימהות. את אומרת שהירידה בעקומות באה עם תחילת המוצקים - כך שלא הייתי מאשימה את הספורט... כדאי להתייעץ עם דיאטנית ספורט לגבי תפריט מאוזן שידאג לצרכים שלך, אבל הגוף לוקח מהמאגרים שלך כדי להמשיך ולייצר חלב באותו הרכב שהתינוקת שלך זקוקה לו. בדקי בעקומות העדכניות אם אכן ירדה באחוזונים - ואם כן - כדאי להיפגש פנים אל פנים עם יועצת הנקה מוסמכת כדי לברר לעומק את הסיבה. בהצלחה! http://www.health.gov.il/Subjects/KidsAndMatures/Pages/curves.aspx

מנהל פורום הנקה