קושי בהתחברות לשד

דיון מתוך פורום  הנקה

07/07/2013 | 14:29 | מאת: חן

התינוקי שלי בן שבועיים וחצי. עקב בעיה של לשון קשורה הנקתי עם פטמת סיליקון (היו קשיים בהתחברות לשד) בגיל 10 ימים התרנו לו את הלשון אך הוא מסרב לינוק ללא הפטמה. אשמח לטיפים בכדי שיוכל להתחבר בצורה טבעית ובנחת.

10/07/2013 | 09:03 | מאת: עדי יותם

אני מקווה שיתחיל לינוק בלי פטמת הסיליקון ושתרגישי שיפור בהיצמדות. אפשר להניק מצד אחד עם פטמת הסיליקון ולאחר שפחות רעב ויותר רגוע - לנסות בלי. אפשר מתוך שינה, בהליכה או במנשא צד אם יש לך ואם את משתלטת על הטכניקה ;) אפשר גם באמבטיה משותפת, וכן לנסות להוריד את הפטמה במהירות כשהוא על אותו צד אך לאחר 10 ד'. כדאי לנסות רק טכניקה אחת ביום ולא להתעקש על יום שלם כדי לא ליצור התנגדות. יש לא מעט נשים שמניקות בהצלחה ובהנאה לאורך כל תקופת ההנקה עם פטמת סיליקון. לפעמים דווקא כש"משחררים" ומקבלים שלא נורא בכלל גם אם יונק ככה, התינוקות מוותרים... שיהיה בהצלחה ואנא עדכני איך הולך עם הניסיונות!

מנהל פורום הנקה