סובלת מגודש בכל יום חמישי.

דיון מתוך פורום  הנקה

05/07/2013 | 22:15 | מאת: רבקה

שלום, התינוקת שלי בת חודש, ואני מניקה באופן מלא. כל שבוע, ביום חמישי, אני סובלת מגודש שגורם באחד מן השדיים, ולתחושה כללית של מחלה - צמרמורות, כאב ראש וגב תחתון. בלילה שלאחר מאוד מתקשה להרדם, וביום שישי הגודש מתרכך, ואני חוזרת לעצמי. משום שהתופעה חוזרת על עצמה, אני מקפידה ביום חמישי להניק משני השדיים, לנוח ולשתות, אבל זה לא עוזר. האם שמעתם על תופעה כזו? האם יש לכן מושג או רעיון למה זה קורה? תודה רבה!

07/07/2013 | 19:59 | מאת: עדי יותם

אם אין שינוי בלו"ז שלך בימי רביעי, כנראה שזה סתם צירוף מקרים, בכל זאת היא רק בת חודש. באופן כללי רצוי מאוד להציע את שי הצדדים בכל הנקה, לא רק בימי חמישי...

מנהל פורום הנקה