הנקה משד אחד בלבד

דיון מתוך פורום  הנקה

05/07/2013 | 14:40 | מאת: מבולבלת

בס"ד שלום יש לי תינוק בן חודשיים ב"ה ויש לציין כי אני נותנת לו גם מטרנה וגם אני מניקה הבעיה היא שהוא מוכן לינוק רק משד אחד בלבד ובשום אופן לא מהשני הוא אפילו עושה תגובה של הקאה אם מקרבים אותו לפיטמה שהוא לא אוהב. מה שהציעו לי זה לשאוב משם ןאני עושה את זה אך הוא עדיין לא מעוניין. מעבר לזה יש לציין שירדה לי כמות החלב מאז הלידה ולכן התחלתי לתת לו מטרנה בעיקר וקצת ממני אני לוקחת עמוסות של סופר חילבה ומרבה בשתייה אך עדייו אין לי הרבה חלב. איך אני מרבה את החלב בשני השדיים? ומה עושים עם השד שהתינוק לא רוצה לינוק ממנו?

07/07/2013 | 19:58 | מאת: עדי יותם

נשמע שההנקה חשובה לך מאוד ואת מתאמצת לשפר אותה. כדי שיינק מן הצד השני לפעמים שינוי של תנוחה עוזר (תנוחת צד/פוטבול, למשל). במקרה כמו שאת מתארת אבחון ועצות דרך הרשת לא מספיקים ויש להיעזר ביועצת הנקה מוסמכת. את יכולה לברר במוקד של קופת החולים שלך מה הם מציעים בתחום ייעוץ ההנקה, או להזמין ביקור בית באופן פרטי.

מנהל פורום הנקה