עליה במשקל

דיון מתוך פורום  הנקה

04/07/2013 | 14:24 | מאת: אמא

שלום, בני בן חמישה חודשים, נולד במשקל 2.870, ניזון מהנקה מלאה. לפני שלושה שבועות היינו בטיפת ושקל 5.995, היום שקלתי אותו פעם נוספת ושקל 6.155. האם הגיוני שבשלושה שבועות עלה רק 160 גר? האם זה תקין? מהי העלייה השבועית הממוצעת? אודה על תשובתכן..

07/07/2013 | 19:53 | מאת: עדי יותם

אכן העלייה במשקל נמוכה מעט. האם שקלתם באותו מכשיר את שתי השקילות? האם היתה מחלה בשלושת השבועות האלה? יש לדעתך משהו שונה בשלושת השבועות האלה שיסביר איך הדפוס השתנה?

07/07/2013 | 23:49 | מאת: אמא

הי עדי, בשבוע האחרון היה לו חום ( יום אחד), לא היה לו ככ תאבון. כמובן שהשקילה מתבצעת באותו משקל, באותה תחנת טיפת חלב. מה הממוצע שתינוקות יונקים עולים בשבוע בגיל חמישה חודשים? האם לתת תוספת של פורמולה?

מנהל פורום הנקה