שינה בגיל 7 שבועות

דיון מתוך פורום  הנקה

27/06/2013 | 19:52 | מאת: מירב

שלום ותודה מראש, ביתי בת 7 שבועות יונקת בלבד ועולה במשקל בממוצע 170 ג לשבוע. היא ישנה המון!! בה אני יודעת שאחרים יקנאו אבל, אני תוהה האם זה תקין?! למשל היום ישנה בין 15:30- 19:30 (נרדמה מיד בסוף ההנקה). אשמח לשמוע האם זה תקין שהיא ערה כחצי שעה בבקרים בין הנקה להנקה, ובערב ערה עוד כשעה וחצי רצוף... תודה!!!!

27/06/2013 | 20:39 | מאת: אלן שיין

היי מירב, קשה מאוד להבין את התמונה הכוללת אצלכם מהמעט שכתבת. תינוקות צעירים ישנים הרבה - אבל כל עוד עולים מספיק במשקל ונינוחים ויש זמנים של ערנות אז בדרך כלל אין מה לדאוג. הוצאנו ספרון לעזור לאימהות חדשות להבין את מה צפוי מבחינה טבעית - והשתלשלות העניינים כולל התנהגות של התינוקות וההנקה. ניתן להזמין דרך האתר www.malhiv.co.il צפוי עלייה של כ-200 גרם לשבוע - אז גם הספרון יסביר למה רצוי להיניק משני הצדדים בכל הנקה - ולא להשתמש בחודש הראשון במוצץ מלאכותי. תמיד אפשר להגביר את כמות החלב שהתינוק יונק. אבל קשה להתיחס לדבריך בלי להכיר בלי לראות - מקוה שזה יעזור לך. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה