הפסקת הנקה לתאומות

דיון מתוך פורום  הנקה

26/06/2013 | 11:29 | מאת: מיכל

שלום, לפני כשבוע הפסקתי להניק את בנותיי התאומות, בנות כמעט 10 חודשים. ההפסקה היתה הדרגתית כאשר בסוף הן ינקו רק בבוקר. מאז שהפסקתי השדיים שלי מאוד קשים, כמו אבנים, במיוחד בחלק העליון של השד. כמובן שהם גם מאוד רגישים וכואבים מידי פעם. מה אני יכולה לעשות כדי להקל על הקושי? האם כדאי שאוציא קצת חלב מידי פעם? המצב סביל אבל לא הכי נוח ודי מציק. תודה

26/06/2013 | 13:48 | מאת: אלן שיין

היי מיכל, רצוי מאוד להוציא עד הקלה. אפילו אם חשבת שהפסקת באופן הדרגתי - כנראה לא מספיק בהדרגה. בסוף צריכים להיניק יום כן יום לא. לדלג על ארוחה יום כן יום לא - ואז יומיים לא ויום כן וכו'. אצל כל אחת זה טיפה שונה - כי כולנו שונות והגוף מגיב קצת אחרת אצל כל אחת. אין כל בעייה לשאוב קצת כדי להקל - לפי הכאב. אם כואב וקשה רצוי לשאוב (או להיניק כמובן) בהצלחה וכל הכבוד!! אלן

מנהל פורום הנקה