גלולות והנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

26/06/2013 | 00:29 | מאת: שני

דר שלום, ילדתי את בני השני לפני שנה וחודש, מהלידה לקחתי גלולות סרזט ולפני 10 ימים התחילו לי דימומים, הרופא שלי המליץ לקחת 2 גלולות ואולי זה יסתדר. היום הדימומים גברו והגלולות כנראה לא משפיעות כי בני כבר אוכל אוכל רגיל רוב היום. איני רוצה להפסיק להניק אבל הרופא שלי אמר שבגלל שיש לי בן (ולא בת כמו בלידתי הקודמת) איני יכולה לקחת גלולות רגילות או אמצעי מניעה אחר כמו נובורינג למשל. האם זה נכון? האם יש אמצעי מניעה אחר שניתן לקחת?

26/06/2013 | 13:43 | מאת: אלן שיין

שלום שני, לצערי לא יכולה לעזור לך, כי אנני רופאה אבל זו פעם הראשונה שאני שומעת שיש הבדל באמצעי מניעה בגלל מין התינוק.......... אולי תפניאת השאלה לרופא נשים ..... בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה