הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

23/06/2013 | 11:35 | מאת: YASMIN

אלן שלום לך! בתי היום בת 9 חודשים, עד לפני כחודש עוד הנקתי אותה כפעמיים ביום, בערב ובבוקר. לפני כחודש התחיל לי בפעם ראשונה לאחר לידה מחזור ובזמן הזה המתוקה שלי היתחילה לסרב לינוק. האמת גם בזמן אחרון הרגשתי שאין לי הרבה חלב, אבל כל הזמן שבתי היית יונקת הייתי ממשיכה לתת לה. יש לי כמה שאלות: 1. מה יכולה להיות סיבה שפתאום היא סירבה לינוק, בעבר לא יכולתי לנתק אותה מציצי, מאוד אהבה. 2. מבחינתי, מה עלי לעשות שלא יהיו לי בעיות עם השדיים, איך אני יכןלה לדעת שאין שם חלב שנוצר. שדיים שלי רקות, אם אני לוחצת אז יוצות כמה טיפות בודדות. 3. האם אני צריכה לעשות בדיקה אצל כירורג שד? 4. האם עוד קיים סיכוי שבתי תחזור לינוק? או שזה כבר עבוד? תודה

23/06/2013 | 12:22 | מאת: אלן שיין

היי יסמין, 1. הסיבה לפעמים היא בגלל שינוי זמני בטעמו של החלב בזמן מחזור. 2. לא יהיו בעיות כל עוד אין לך כאבים. ברגע שאת מרגישה לחץ או כאב עליך לשאוב על מנת לשחרר ולמנוע התנפחות. 3. לא נראה לי שיש סיבה ללכת לכירורג. לא כל כך מבינה שיש בעייה כירורגיצ. 4. אם תציעי לה כל הזמן - אז אולי היא תחזור. ואם כן - כמות החלב יתואם לפי הצריכה שלה. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה