האם זה נכון?

דיון מתוך פורום  הנקה

16/06/2013 | 10:39 | מאת: שירי

היי אלן, אני בהריון שני בשבוע 35. בהריון הראשון שלי הנקתי את ביתי יותר משנה, היה כיף, אך אני זוכרת שכל הזמן אמרו לי לאכול חמאה ודברים שמנים על מנת שהחלב יהיה שמן כדי שהתינוקת תעלה במשקל. ..כי סך הכל הילדה היתה עולה חצי קילו בחודש ואני בסוף הייתי משמינה. אני לא רוצה לעשות את הטעות הזו בהנקה של התינוקת שאלד בקרוב אז האם זה נכון..צריך לאכול אוכל שמן לפני או אחרי כל הנקה? ועוד שאלה....האם כדאי לשתות כדורי חילבה לפני הלידה? ןאם כן כמה זמן לפני...תודה לך על עזרתך

16/06/2013 | 10:47 | מאת: אלן שיין

היי שירי, ממש אין כל ביסוס מדעי מה שנאמר לך לגבי דברים שמנים. החלב הוא הפרשה גופנית כמו הדם שלך שנוצר עם כל מכיביו!!! את לא אוכלת דברים כדי לשפר את הדם שלך - כמו כן אין כל צורך לאכול דבר מסויים להעשיר או להטיב את החלב. אם התינוק לא עלתה מספיק יש סיבה אחרת - כי החלב הוא חלב מזין ובריא. אם תהיה בעייה של עלייה במשקל מצד התינוק אז כדאי יהיה ללכת לקבל יעוץ מקצועי כי אין אפס. יש תמיד סיבה. ההנחיות לגבי הנקה טבעית מבוססות על מדע ולא על אמונות תפלות. מוזמנת לרכוש את הספרון - "הנקה-להעניק מהרגע הראשון" עם כל ההמלצות ה"נכונות" וההסבר. אפשר להזמין באתר או בטל: 03-6472411- www.malhiv.co.il בברכה אלן

מנהל פורום הנקה