שאיבת חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

15/06/2013 | 22:53 | מאת: אריאלה

אני לא מצליחה להניק, הפטמות שלי פצועות וכואבות. גיליתי שיותר נוח לי לשאוב. האם זה בסדר לשאוב כבר מהימים הראשונים?

16/06/2013 | 10:43 | מאת: אלן שיין

שלום אריאלה, בוודאי שאיבת חלב אם הוא עדיף על פני תמ"ל אבל את וגם התינוק מפסידים רבות מכל ההיבטים של חום גוף, קרבה, רוגע, קשר וכל השאר. גם קשה לעמוד בקצב של שאיבות כי תינוקות אוכלים יותר באמצעות בקבוקים - דבר שגם אם זה חלב אם עלול להרחיב את הקיבה הקטנה שלו כך שהוא מבקש יותר אוכל ממה שצריך. כדאי לך קורם לפתור את בעיות הכאבים. לרוב זה עניין של תנוחה - הספרון שלנו מאוד יכול לעזור במידה ומשום מה את לא רוצה לקבוע עם יועצת הנקה מוסכמת IBCLC. חבל כל כך מוקדם לוותר. אחר התינוק יכול גם להתרגל לבקבוק. יש מצב שלאחר מפגש אחד עם יועצת תצאי רגועה וללא כאבים. שווה. הספרון אפשר להזמין: 03-6472411 או באתר www.malhiv.co.il ניתן לאתר יועצת באזור מגוריך באתר של איגוד היועצות: www.iaclc.org.il בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה