חזרה לעבודה

דיון מתוך פורום  הנקה

12/06/2013 | 14:19 | מאת: שואבת

הי רכשתי את הספרון שלכם באיחור ואני נעזרת בו רבות. שאלה לגבי שאיבה בעבודה: יש לי את ה-Swing החשמלית של מדלה. ביום א' כשהייתי בעבודה שאבתי פעמיים כ45דק' וכשעה. פעם אחת 120מ"ל ופעם שנייה 80. אני אמורה ביום רגיל לשאוב 3 פעמים כל פעם 20דק'. שבועיים לפני חזרתי לעבודה התחלתי לשאוב כל יום 50-60מ"ל לא בזמנים קבועים. אני מתלבטת האם לנסות לשאוב עוד כשבוע בזמנים קבועים בעבודה בתקווה שזמן השאיבה יתקצר בחצי או לקנות או לשכור משאבה דו-צדדית. עד לפני כשבועיים היא ינקה בכל פעם כמעט רק מצד אחד והארוחות שלה לפעמים נמשכות רק 15-20 דק' ולפעמים על פני שעה שלמה כשיש לה הרבה גרעפסים והפרעות. היא יונקת כ-7 פעמים ביממה (בת 5 חודשים). האם לדעתכן אוכל לשאוב ב-20דק' ארוחה שלמה בעזרת המשאבה שברשותי?

12/06/2013 | 16:47 | מאת: אלן שיין

שלום לך אני שמחה שהחוברת עוזרת לך. עניין המשאבות הוא עניין מאוד מאוד אישי. כל אחת יש הצלחות שונות ומגוונות. אחת יכולה לשאוב טונה של חלב עם המשאבה הידנית הכי שפוטה ואחרת בכלל לא מצליחה. גם אפשרילו בעזרת הידיים אז זה לא תמיד תלוי בסוג של המשאבה אלא התדירות, הנוחותף. המשאבה מול מבנה השד ועוד גורמים. תנסי כאוות נפשך לשנות את הדפוסים. לפעמים אפילו שאיבה כל שעה ל10 דקות מניבה יותר חלב מאשר לחכות. אין חוקים בזה. מה שכן - כדאי שתדעי - שהנקה משני הצדדים באופן כללי גורם ליצירת יתר של חלב. לכן זה תמיד רצוי. לא צריכים לעבוד כל כך קשה כאשר יש יותר חלב. גם עכשיו את יכולה להציע לה צד שני לאחר הפסקה של החתלה קצת משחק וברגע שהיא שוב מראה חוסר נוחות אז במקום מוצץ מלאכותי אפשר להציע שוב. בהצלחה אלן

12/06/2013 | 16:50 | מאת: אלן שיין

שכחתי - תמיד תוכלי לקחת משאבה אולי מיד שרה על מנת לבדוק אם דו-צדדית מועילה יותר מאשר המשאבה שיש לך. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה