גמילה מהנקה- בן 1.5

דיון מתוך פורום  הנקה

09/06/2013 | 08:48 | מאת: אורלי

שלום, נכון לעכשיו אני מניקה לפני השינה ובבוקר. הייתי רוצה להתחיל לגמול אותו, אך אני לא בטוחה על איזו מההנקות יהיה לו יותר קל לדלג.. אולי על הערב יהיה יותר קל לדלג כי בבוקר הוא מוכן שרק אני ארים אותו מהמיטה. כמה זמן אחרי שגומלים מהנקה אחת אפשר להתחיל לגמול מהשנייה? האם יש לכן טיפים או כמה קווים מנחים בנושא? תודה!

09/06/2013 | 14:01 | מאת: אלן שיין

שלום אורלי, נראה לי שעד כה את מסתדרת ממש יופי!! הגעת עד לכאן - ואני מניחה שזה לפי האינטואיציה שלך. אצל כל משפחה הדינמיקה קצת אחרת ורק את יודעת מהיא ההנקה ההכי "משמעותית" עבור כתינוק. כבר התחלת את תהליך הגמילה. עכשיו את יוכלה לנסות לדלג פה ושם על ההנקה בערב. זה לא חייב ליהות חד וחלק - אלא יום כן יומיים לא - או איך שזה זורם. הגיל הזה מתחיל להיות הגיל המתאים לגמילה. עדיין קצת מוקדם לדעתי אבל התחלה בהחלט. אין זצן קצוב או כל חוק לגבי זה אם כי כל אימא רואה איך התגובה כלפי הגמילה מצד הילד שלה. אולי אפשר להציע סיפור במקום הנקה - אבל זה עוד קצת מוקדם - עוד כמה חודשים שיהיה אפשרי ממש לעשות איתו הסכמים וBARGAINING בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה