פליטה מעט חומה- שאריות דם

דיון מתוך פורום  הנקה

05/06/2013 | 08:53 | מאת: סמדר

תנוקת בת שבועיים, יונקת, עלתה יפה במשקל- 330 גרם בשבוע. אתמול לאחר ההנקה פלטה מעט, שמתי לה שהפליטה היתה בצבע מעט חום, (צבע של נס קפה)היו כמו נקודות של דם ישן. ההנקה מאוד כואבת לי, התינוקת מאוד קטנה נולדה 2 קג ולכן לא תופסת את העטרה רק את איזור הפטמה. חשוב לציין שאני לא רואה דימום חיצוני גם לא בשאיבה.ואין פצעים על השד. האם יכול להיות שבזמן ההנקה היא יונקת דם ? אולי יש דימום פנימי שלא ניתן לראות?

05/06/2013 | 16:53 | מאת: אלן שיין

היי סמדר, אני מסכימה איתך. נראה לי שזה משהוא פנימי. זה הולך יחד עם הכאבים שאת חווה. כדאי ללכת לקבל יעוץ מיועצת הנקה מוסמכת כי למרות שהיא קטנה זה לא אומר שאי אפשר לשפר את התנוחה. זה לא יזיק. אם את חברה בכללית מושלם יש לחלק מהיועצות הסדר עם כללית. כדאי - זה מחיר ממש מסובסד. אם לא אז תוכלי למצוא יועצת מוסמכת IBCLC באתר של איגוד היועצות: www.iaclc.org.il יש תינוקות יותר גדולים שגם גורמים לכאבים אצל אימא. לא תיד קשור לגודל או משקל. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה