פתאום לא רוצה בקבוק

דיון מתוך פורום  הנקה

03/06/2013 | 19:02 | מאת: חן

היי. הבת שלי בת חודשיים ויונקת הנקה מלאה. כדי שאני אוכל להשאיר אותה לפעמים אני שואבת ונותנת לה בבקבוק. עד לפני כמה ימים היא אכלה מצויין מהבקבוק אבל פתאום היא לא מוכנה יותר. כל פעם שנותנים לה בקבוק היא נכנסת לבכי הסטרי ורוצה רק ציצי. אני מתעקשת ומנסה שוב ושוב אחרי שהיא נרגעת, אבל היא שוב מסרבת ורוצה רק ציצי.. מה אפשר לעשות? ניסיתי בשעות שונות במהלך היום, ניסיתי שמישהו אחר נותן ואני אינני, גם לא עוזר

03/06/2013 | 20:51 | מאת: אלן שיין

היי חן, אם את איתה אז תניקי אותה. תשאירי בקבוק רק אם את לא איתה ואם זה רק לכמה שעות אז שלא ינסו אפילו לתת לה אלא באמת אם היא רעבה. כל תינוק יכול ללכת שעות ללא אוכל - ויש תינוקות שהבקבוק מהווה עבורם ממש עלבון. תינוקות בוכים כאשר אימא לא נמצאת וזה לא אומר שהיא רעבה! אז דוחפים בקבוק וזה עוד יותר מחמיר את המצב. על תעשי עניין מזה. תרצי להשאיר אותה תדאגי שיש אוכל לתת - אבל זה כדי להרגיע את מי שנשאר איתה. יתכן ולא יתנו לה בכלל. לא רוצה אז אין צורך. אם את גם דוחפת לה בקבוק יש סיכוי שהיא תסרב אחר כך לינוק. לא כדאי להסתכן. היא יודעת שהיא לא צריכה לאכול מבקבוק שאת איתה. תתני לאחרים לתת לה אם בכלל. כתבנו על זה ביותר עומק בספרון שלנו " לחזור לעבודה - להמשיך בהנקה" שניתן להזמין. אולי את לא חוזרת לעבודה עדיין אבל זה אותם הכללים כאשר רוצים לשאוב ולתת בקבוקים. בהצלחה אלן בברכה \אלן

מנהל פורום הנקה