הנקה ושאיבה

דיון מתוך פורום  הנקה

31/05/2013 | 22:19 | מאת: סמדר

שבוע וחצי לאחר לידה. בשאיבה של 10 דק אני מצליחה לשאוב כ 50-60 מל מכל צד. האם זה מה שהבת שלי מצליחה לינוק? היא יונקת מצד אחד כ 10-15 דק ונרדמת לשעתיים.

01/06/2013 | 21:39 | מאת: אלן שיין

שלום סמדר. תינוקות יונקים הרבה פחות ממה שגומרים בבקבוק. תינוקות גם יותר יעילים בשאיבה מאשר השאיבה המכנית. בגיל הזה חבל לשאוב בכלל. זה עדיין תקופה ראשונית והשאיבה די משבשת את התפוקה הטבעית שלה ואין בכלל צורך בשאיבה עד שההנקה מתבססת היטב - מסביב ל6 שבועות היא יונקת בדיוק כמה שהיא צריכה. תסמכי עליה ועל הטבע. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה