תופעות בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

29/05/2013 | 10:18 | מאת: שרית

שלום, בתי בת חודשיים וחצי עם הנקה מלאה (פרט ללילה, שבו היא ישנה רצוף), לפני כמה ימים סבלתי מכאבי מחזור במשך כמה שעות שנעלמו, לתופעה זו נוספו גם עצבנות וכאבי ראש. חלפו 4 ימים והתופעות חלפו. בביתי הגדולה במקביל להנקה קיבלתי ווסת סדירה, האם ייתכן ואלו תופעות קדם ווסתיות? מדוע הם חלפו? האם ייתכן ואני בהריון? תודה,

29/05/2013 | 13:07 | מאת: אלן שיין

היי שרית, אלה שאלות שאולי כדאי להפנות לרופא נשים. לא ממש קשורות להנקה. הכל יכול להיות. יש ביוץ לפני הופעת הווסת עד כמה שזכור לי. לכן יש נשים שקולטות הריון בלי לדעת או לצפות לזה. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה