כאבים עזים בגב העליון ובבית החזה

דיון מתוך פורום  הנקה

26/05/2013 | 08:55 | מאת: אמאמניקה

שלום רב, ילדתי לפני כשלושה שבועות, פתאום התחיל לי כאב עז ביותר, ממש משתק בגב העליון ובבית החזה. אני חוששת שזה קשור להנקה. היתכן? למי לפנות? כיצד לטפל? זה כאב ממש בלתי נסבל... תודה! אגב, היתה לי את אותה תופעה בלידה הקודמת וזה פשוט גרם לי להפסיק להניק, לא הייתי רוצה להפסיק להניק כה מוקדם הפעם.

26/05/2013 | 23:49 | מאת: אלן שיין

שלום לך רוב הכאבים בגוף בזמן ההנקה הם בגלל תנוחה לקוייה. מאוד חשוב להקפיד על דרך נכונה לשבת. יש טיפים ואיורים בספרון שלי - "הנקה-להעניק מהרגע הראשון: " שניתן להזמין בטל: 03-6472411. כמובן עדיף ויותר מהיר להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת IBCLC - שניתן למצוא באזור מגוריך באתר של איגוד היועצות המוסמכות בישראל: www.iaclc.org.il זה בדרך כלל ממש פשוט ולאחר מפגש אחד תחול הקלה מיידית . בברכה אלן

מנהל פורום הנקה