שינה ביום

דיון מתוך פורום  הנקה

22/05/2013 | 20:20 | מאת: אמא

שלום אילן, בני נולד בשבוע ה 34, היום הוא בן 5.5 כרונולוגית עד גיל 3 חודשים הי על הנקה מלאה ועד לפני שבוע הנקה בלוס בקבוק אחד. לפני שבוע התחלתי לתת עוד בקבוק בבוקר כי עוד חודש אני חוזרת לעבוד. הוא תינוק ערני מאוד, עולה יפה במשקל, מתפתח יפה מחייך, צוחק, מתהפך בשני הכיוונים ונע על הרצפה (מנסה לזחול). אין לנו סדר קבוע והבעייה שלפעמים לא מצליח לישון ביום, יש לציין שבערב הוא נרדם אחרי טקס שינה הכולל עיסוי מקלחת בקבוק ולפעמים גם הנקה. הוא אוכל 180 מבקבוק בתאבון רב ומשקלו כ6 קילו. מה דעתך? תודה

23/05/2013 | 15:35 | מאת: אלן שיין

שלום לך. אני לא בטוחה מה את שואלת. הכל נראה לי בסדר - עוד מעט את תחזרי לעבודה כך שגם מה שהוא עושה היום עומד מן הסתם להשתנות. ברגע שהוא עם מטפלת או במשפחתון אז צפוי שינויים. מי שמטפל בו דואג שהוא ישן - ביום. אבל אי אפשר לנבא מה יהיה בעתיד. בינתיים אם את רק מיניקה ושואבת ולא משתמשת בתמ"ל אז יהיה לך מספיק עבורו. לפחות לכמה חודשים ואז ממילא הוא יאכל גם מוצקים בנוסף ולא יהיה רק תלוי בחלב. צפוי שיהיה אולי קצת עיכוב ברצונו להתחיל עם מוצקים בגלל הלידה המוקדמת. אבל לא בהרבה. מקוה שעניתי לך למרות שלא שאלת שאלה ספציפית בברכה אלן

מנהל פורום הנקה