צילומי רנטגן ו-ct בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

17/05/2013 | 10:11 | מאת: מישהי

בוקר טוב, אני אמא לתינוק בן 10 שבועות שרק יונק. יש לי בעיות גב תחתון קשות בימים האחרונים נאלצו להישאר איתי כי אני לא מסוגלת להרים את הילד שלי. אני אמורה לעשות צילומי רנטגן ו-ct. האם יש איזשהי בעיה בזמן הנקה? תודה מראש.

17/05/2013 | 13:51 | מאת: אלן שיין

שלום לך מישהיא. (עדיף אפילו להמציא שם - כך זה כל כך לא נעים) בכל אופן אין כל בעייה עם בדיקות שלא מצריכות חומרים רדיו-אקטיבים . למיטב ידיעתי גם רנטגן וגם CT זה ללא חומרים. אם יש אז לבדוק עם המרכזים למידע אודות תרופות. תרגישי טוב!! אלן

מנהל פורום הנקה