גדרה

דיון מתוך פורום  הנקה

09/05/2013 | 07:10 | מאת: סבתא גאה

הבת שלי מניקה תינוקת מקסימה ואתמול החלה לשלשל ובלילה לפתח חם האם מותר לה להמשיך ולהניק ( רק הנקה הילדה מקבלת ) הנכדה בת כרוב ל3 חודשים. תודה

09/05/2013 | 13:36 | מאת: אלן שיין

שלום לך תמיד רצוי להמשיך להיניק. אין כל סכנה לתינוקת ויותר מזה - יש יותר סכנה לשנות לה כלכלה ולעבור לחלב סינטטי (פורמולות ) כי כולם מבוססות על חלב פרה שלא מומלץ בכלל לתת לתינוקות מתחת לגיל שנה. אבל כמובן מי שלא מיניקה נותנת. מאחלת לה החלמה מהירה. כמובן גם היא לא רוצה לסבול נגודש מחוסר הנקות לכן רצוי מבחינת כולן להנשיך להיניק. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה