הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

08/05/2013 | 20:34 | מאת: אריאלה

שלום וברכה. בה ילדתי לפני שבועיים וחצי. עד לפני יומיים הנקתי כל צד בהנקה אחת. כל שלוש שעות. לפני יומיים התינוקת יונקת 8 דקות ונרדמת לשעה וחצי או שעתיים. כמו כן פולטת כמו גבינה. 1האם נכון כל הנקה להניק צד אחד? מה קורה שזה רק 8-10דק האם בהנקה הבאה לעבור צד או להמשיך באותו צד? האם ניתן להחזיר את התינוקת שתינק כל 3שעות?

09/05/2013 | 13:21 | מאת: אלן שיין

שלום אריאלה. מזל טוב!! אצל כל תינוק הזמן בין ההנקות משתנה. לכל תינוק דפוסים אישיים. אין לקבוע כמה זמן יהיה בין ההנקות אלא ללכת לפי הצורך האמיתי של התינוקת. ההמלצה היא באמת להיניק משני הצדדים בכל הנקה - אבל עושים הפסקה אחרי צד ראשון - החתלה שעוזר להעיר אותה ורק אחרי שהיא שוב מביעה רצון לינוק מציעים לה צד שני. יש הרבה היגיון לזה - אבל יש הסבר יותר מעמיק בספרון "הנקה-להעניק מהרגע הראשון" שעוזר לסנן דעות סותרות ומגוונות - כדי להצליח בהנקה וכדי שתהני יותר. ניתן להזמין בטל: 03-6472411 בברכה אלן

מנהל פורום הנקה