צבע פטמה בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

07/05/2013 | 13:09 | מאת: יעל

שלום יש לי תינוקת בת כמעט חודש. אני מניקה הנקה מלאה. מאז תחילת ההנקה שמתי לב שהפטמות שלי, בקצה שלה איפה שיוצא החלב, הפכו ורודות (ורוד בהיר כמו הצבע שהיה לפני ההריון, לא בוהק כפי שקראתי שקורה כשיש פטרייה) בעוד שהעטרה נותרה בצבע חום כהה אותו קיבלה במהלך ההריון. אין לי כאבים מיוחדים מלבד כאב קל בעת החיבור לשד.. האם זו תופעה מוכרת? האם יכול להעיד על תפיסה לא נכונה של השד או משהו לא תקין אחר? תודה

07/05/2013 | 15:34 | מאת: אלן שיין

היי יעל, לא ידוע לי על בעייה של צבע הפיטמות. ב-כמעט 30 שנה לא נתקלתי בבעיה כזו - לא שזה לא קורה אבל כנראה אין כל בעייה. אם ממשיך לכאוב אז כדאי ללכת לביקור אצל יועצת הנקה מוסמכת IBCLC )www.iaclc.org.il( או למפגש של ליגת לה לצ'ה איפה שיש מדריכות אימהות עם הרבה ידע וניסיון. www.lllisrael.org.il בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה