[email protected]

דיון מתוך פורום  הנקה

04/05/2013 | 22:02 | מאת: לי

אלן שלום, אני מניקה תינוק בן 9 וחצי ח. לאחרונה הריתי שוב, כעת בשבוע 9. הוא יונק בבוקר, אחהצ, לפני השינה (19:00), ומתעורר לינוק ב 23:00 וב 2:00. לאחרונה בקעו לו שתי שיניים, כך שהוא התעורר הרבה יותר. השיניים בקעו וה התעוררויות ממשיכות. אני מפחדת שהוא מתעורר כי הוא רעב, ושימושיות החלב שלי ירדו. הוא אוכל מוצקים ונהנה מכך, אבל. התכוונתי להמשיך ולהניק לפחות עד גיל שנה. איך אדע האם יש מספיק חלב? תודה רבה, לי

04/05/2013 | 22:54 | מאת: אלן שיין

היי לי, אין כל סיבה שלא יהיה לך חלב. ככל שאת מיניקה באופן סדיר - ועדיין בגיל הזה יש להיניק באופן סדיר כי הוא לא אוכל ממש מנות שלמות של מוצקים. החלב עדיין הבסיס עד לפחות גיל שנה ומעבר לה. ככל שאת מיניקה קודם ונותנת מוצקים בתוספת אז זה ישמר לך את כמות החלב הנדרשת עבורו. אם תניקי פחות יפחת כמות החלב. ההריון לא צריך להפריע. אפשר גם להמשיך להיניק אותו אפילו אחרי הלידה. כמובן אז יהיה עליך להיניק את הקטן קודם. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה