יציאות קשות ויבשות לתינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  הנקה

17/04/2013 | 17:40 | מאת: מרים

יש לי תינוק בן חודש יונק עם תוספת מטרנה וקצת חלב שאוב ,כבר שבוע עם יציאות קשות ויבשות נורא קשה לו ורואים שהוא נורא סובל, מה צריך לעשות בשביל שיהיה לו יציאות נורמליות האם יש טיפול .תודה

17/04/2013 | 17:42 | מאת: אלן שיין

היי מרים, דבר הראשון שידוע הוא שכל תמ"ל קושר - ופוגע במעיים של התינוק. אז זה הדבר הראשון שהייתי מורידה מהתפריט שלו. לראות אם תוך כמה ימים (עד שבועיים אפילו עד שזה יוצא מהגוף שלו). אם יש שיפור. בברכה אלן

17/04/2013 | 17:47 | מאת: מרים

סליחה , שכחתי גם לציין שאני משלבת לו מטרנה בגלל שיש לי עודף חלב והתינוק נורא קשה לו לינוק הוא משתנק ומשתעל ואז מתעצבן ועוזב את השד ונשאר רעב ובגלל זה שילבתי לו מטרנה, מה לעשות בשביל שרק ישאר עם הנקה ובלי תוספות?!

18/04/2013 | 07:50 | מאת: אלן שיין

אם כבר בקבוקים אז תשאבי ותתני. אבל יש דרכים אחרות לפתור את הבעייה הזו. תניקי אותו שאת שוכבת אחורה - הוא עליך. כך הוא אוכל נגד כוח המשיכה. בולע רק מתי שהוא בוחר - כי זה נגד כיוון - ולא נוטף לו לתוך הגרון - שהוא מתחתיך בתנוחה של ישיבה. אלן

מנהל פורום הנקה