שאיבת חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

11/04/2013 | 13:10 | מאת: דבי

אמא לתינוקת בת 4 חודשים שיונקת הנקה מלאה. בעוד כחודש וחצי עלי לחזור לעבודה,רציתי לשאול כמה שאלות: 1. כמה זמן מראש לשאוב חלב כדי לתת למטפלת? 2.חלב שאוב שנשמר במקפיא טוב לכמה זמן? 3.התינוקת יונקת מצד אחד ולפעמים גם מהצד השני,איך אדע איזה כמות לשאוב לשקית ההנקה שייחשב למנה? 4.מתכננת לשאוב בעבודה, האם החלב השאוב לא יתקלקל בנסיעה חזרה הביתה? (נסיעה של שעה) איך אשמור את החלב? מודה לתשובתך, יום נעים...

11/04/2013 | 16:15 | מאת: אלן שיין

היי דבי, אני ועדי הוצאנו ספרון שלם בנושא ואת מוזמנת לרכוש - אפשר דרך הטלפון 03-6472411. כמובן התייחסנו לכל השאלות האלה. בקצרה - בערץ שבועיים מראש. כדאי שיהיו סטוקים במקפיא כדי שלא תההי בלחץ של הרגע האחרון. תלוי במקפיא אבל אם זה חלב של המקרר אומרים חודשיים שלום. אם זה במקפיא בנפרד - מכשיר עצמו מקפיא עמוק אז 6 חודשים עד שנה. כדאי ללמוד טכניקה (בספרון) על האכלה נכונה מבקבוק (לנוע אכילת יתר) ועם הזמן את תראי כמה היא צריכה. הרי כל תינוק אחר ויש לו את הדפוסים האישיים. בגיל הזה זה בין 60 עד 150 - לגבי שאיבה בעבודה גם בטל, אפשר להזמין ערכה - ציידנית עם 5 בקבוקים (יותר ידידותי לבסיסה מאשר שקיות וגם בסוף יותר זול. ) נשמר בציידנים עם הקרחומים אפילו מספר שעות רבות (עד 24 שעות) ברכב. דובר כמובן על יום רגיל ולא שמשאירים את החלב ללא מזגן - ביום חמסין. יש לנו גם שקיות זולות מאוד. תראי באתר שלנו. www.malhiv.co.il בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה