התחדשות החלב בשד

דיון מתוך פורום  הנקה

07/04/2013 | 15:15 | מאת: דנה

שלום אלן, כמה זמן לוקח לשד להתמלא אחרי הנקה/ שאיבה של חצי שעה? והאם הגיוני שכמעט כל חצי שעה גג שעה התינוק שלי בן השבוע רעב?

07/04/2013 | 17:39 | מאת: אלן שיין

היי דנה, הוא לא רעב. חסר לו חום גוף אז מבקש אותך. בגיל הזה אוכלים ממש מעט -(אם נתת בקבוק ואכל הרבה זה מקרי כי מבקבוק אוכלים פי כמה) החלב מתחדש כל רבע-חצי שעה כך שתמיד יש. לאט לאט הוא יתרגל להיות קצת יותר לבד אבל בינתיים הקרבה, חום גופך וכמובן חלב אם הם דברים חיוניים להשרדותו. יש לנו ספרון הדרכה - "הנקה,להעניק מהרגע הראשון" שניתן להזמין בטל: 03-6472411 זה ה-א-ב של ההנקה וההתנהגות הצפוייה אצל תינוקות בראשית חייהם. כל עוד הוא רגוע ליד השד (ולא שאת רוצה להניח אותו לבד) אז הכל תקין. כמובן פיפי ויציאות סדירות מעידות אף הם על הזנה נכונה ומספקת בברכה אלן

מנהל פורום הנקה