תדירות הנקות

דיון מתוך פורום  הנקה

29/03/2013 | 08:08 | מאת: גלית

יש לי תינוק בן חודש, עד עכשיו אכל כל שלוש שעות בערך. חשבתי שהוא אמור עם הזמן לפתוח פערים גדולים יותר בין ההנקות, ובעיקר בלילה, אבל בימים האחרונים הוא יונק כל שעתיים. זה כמובן מקשה עלי להניק בכזו תדירות. האם יש מה לעשות? האם הוא לא אוכל מספיק ולכן נשאר רעב? הוא יונק משני הצדדים וכל ההאכלה נמשכת 15-45 דקות

30/03/2013 | 20:51 | מאת: אלן שיין

היי גלית, אין חוקים לגבי תדירות ההנקה והולכים לפי צורך התינוק. זה שהוא עשה לך טובה על ההתחלה עם רווחים של 3 שעות - היה מזל. בהתחלה הנורמה היא שעתיים! אבל תינוקות הם דינמיים - משתנים כל הזמן. אם הוא צריך עוד - הוא אוכל עוד. בדרך כלל זה מסתדר עם הזמן - אבל אצל כל תינוק זה שונה. וגם אם זה נשאר שעתיים - שלוש זאת נורמה. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה