גמילה מהנקה תינוקת בת שנה וחודש

דיון מתוך פורום  הנקה

27/03/2013 | 21:18 | מאת: קארין

אני מניקה את ביתי בת השנה וחודש בבוקר ולפני השינה (היא ישנה לילה שלם) מאז שהיא נולדה עד עכשיו היא רגילה לחלב אם בלבד מה גם שהיא אלרגית לחלב אז העדפתי להניק אותה. גיליתי שאני בהריון בשעה טובה ואני מעוניינת להפסיק להניק, רציתי לשאול אותך איך עושים זאת?? התחלתי לתת לה בימים האחרונים נוטרומיגן (כי שמעתי דברים לא טובים על התחליף סויה) והיא שותה את זה בבוקר.. הקושי האמיתי יהיה בהנקה שלפני השינה...אשמח לעצתך תודה קארין

28/03/2013 | 09:11 | מאת: אלן שיין

היי קארין, אין כל סיבה להפסיק להיניק אז למה לך ולה לעבור את זה? הריון תקין (בכל הריון יש סיכון להפלה טבעית) לא נפגע מהנקה. יש הרבה נשים אפילו שממשיכות להיניק 2 לאחר לידה שנייה. אבל יש לך גם זמן אם תבחרי לגמול אותה בשלב מאוחר יותר שזה יותר מתאים לכן. \בהצלחה אלן

28/03/2013 | 10:28 | מאת: קארין

הבנתי אבל אני רוצה להפסיק להניק כעת, איך אני עושה את זה? ומה דעתך על הנוטרמיגן? שאלה נוספת מה כמות הנוטרמיגן שתינוקת בת שנה וחודש צריכה לאכול? יש לך מושג? תודה

מנהל פורום הנקה