מעבר מהנקה לבקבוק תמ"ל

דיון מתוך פורום  הנקה

19/03/2013 | 11:46 | מאת: נעמה

היי, אני מעוניינת להעביר את בתי בת ה-4 חודשים מהנקה לתמ"ל. היא כבר מכירה בקבוק, כך שהמעבר לבקבוק עצמו אינו הבעיה. אני תוהה כיצד הכי נכון וטוב לשני הצדדים (שהיא תמשיך לאכול ללא שביתות רעב ושאצלי לא יווצר גודש) לבצע את השינוי. עד היום כשאוכלת מבקבוק (מקבלת בקבוק פעם ביום - בלילה) לוקחת רק 60 CC. אני חוששת שאם אתן לה בקבוק במהלך היום תאכל רק 60 CC ואז תהיה רעבה מהר, כעבור שעתיים נגיד, ואז לתת בקבוק נוסף או הנקה... בקיצור, איך נכון לבצע את התהליך ? תודה מראש על העזרה, נעמה

21/03/2013 | 15:19 | מאת: אלן שיין

היי נעמה, הכל צריך להתנהל באופן הדרגתי - חצי חצי או הנקה ואז בקבוק. הכל תלוי איך הגוף שלך מגיב. גם אם היא לוקחת 60 זה לא אומר שהיא לא תשתנה. היא דינמית והכל עניין שסך הכל האוכל שהיא מקבלת ביממה. פעם תיקח 60 פעם 80. אי אפשר לדעת. אבל הכי בריא כמובן זה כמויות קטנות לעיתים קרובות (לא מרחיב את הקיבה כמו כמויות אדירות של אוכל פעם ב-4 שעות. כמובן שזה עוד יתרון של הנקה ויניקה. שומר על הדפוסים הנכונים. בכל אופן אם את מרגישה כאבים - סימן שזה מהר מידי. כל אחת שונה כך שאי אפשר לתת הוראות מדוייקות. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה