אפשרות להנקה\שאיבה??

דיון מתוך פורום  הנקה

24/01/2013 | 09:43 | מאת: מיקי

שלום ילדתי לפני 4 חודשים. הנקתי כ3 שבועות ושילבתי מעט מאוד תמ"ל. בני התרגל לבקבוק ולצערי ויתרתי לו. עד היום נשאר לי קצת חלב ועלו בי מחשבות- האם ניתן לשאוב אחרי כ"כ הרבה זמן? להניק בטח כבר אבוד אבל מה לגבי שאיבה?

24/01/2013 | 18:43 | מאת: אלן שיין

היי מיקי, תמיד אפשר לשאוב. גם נשים שלא יולדות יכולות להפיק חלב באמצעות שאיבה. אמנם חלקי לרוב. בכל אופן את יכולה להתמיד ותוגבר כמות החלב. ואי- אפשר להגיד שלא תצליחי להיניק לאחר 4 חודשים - אני ראיתי במו עיניי תינוקת שהסכימה לינוק בגיל זה. נדיר כי לרוב לא מנסות ולא עולה בדעתן שזה בכלל אפשרי. תעשי אמבטיה משותפת - ברוגע - מאין משחק ותראי אם הוא בכלל בכיוון. כמובן לא לעשות את זה שהוא מאוד רעב. בנינוחות וכמובן בלי לספר לאף אחד. יחשבו שנפלת על הראש!! בהצלחה \אלן

24/01/2013 | 19:53 | מאת: מיקי

תודה רבה אלן על תשובתך. פעם בכמה זמן עליי לשאוב על מנת להגדיל את כמות החלב..? ןמה ניתן לעשות עוד פרט לשאיבה על מנת להגדיל את ייצור החלב?

מנהל פורום הנקה