תינוק בן חודש ישן הרבה

דיון מתוך פורום  הנקה

23/01/2013 | 09:34 | מאת: yn1977

שלום, יש לנו תינוק בן חודש. במהלך היום בקושי ישן, סובל הרבה מגזים, ובלילה הוא יכול לישון 6-8 שעות רצוף, בלי לקום לאכול. כמות השינה המרובה תקינה? זה לא מחשיד? איך אפשר לדעת אם משהו לא בסדר? אצל הרופא כל הבדיקות יצאו תקינות, אבל אנחנו עדיין תוהים לגבי השינה המרובה. תודה

23/01/2013 | 17:31 | מאת: אלן שיין

שלום לך, זה עדיין גיל שישנים הרבה יחסית. זה שהוא נותן לכם לישון בלילה זה נדיר וטפו טפו.........אחרים יקנאו בכם! מה שבאמת מראה אם אכן הכל תקין זה עלייה במשקל וזה שהוא כן ערני ולא אפטי. עלייה תקינה היא 200 גרם לשבוע. (בממוצע)ואם הרופא אומר שהכל תקין אז אני מאמינה שהכל בסדר. הדברים ישתנו קצת ככל שהוא צומח - הוא דינמי וזה יכול להשתנות בין לילה. אבל בינתיים תהנו. יש לנו ספרון הדרכה להורים חדשים על בואו של התינוק לעולם וההנקה. מאוד עוזר לסנן דעות סותרות. ניתן להזמין בטל: 03=6472411 בברכה אלן

מנהל פורום הנקה