שאלות של מתחילה

דיון מתוך פורום  הנקה

24/11/2012 | 18:05 | מאת: אימאלה

שלום אלן ועדי בתי בת שבועיים ואני מתקשה עם ההנקה כצה שאלות לי.. 1. כמה זמן אמורה להימשך הנקה כי היא יכולה להיות על הציצי יותר משעה 2. האם להציע את הציצי השני, בכל מקום כתוב אחרת 3. אם היא בוכה אחרי כשעה שהיא ינקה יכול להיות שהיא רעבה שוב? 4. מה הזמן הממוצע שצריך לעבור בין הנקה ולהנקה תודה , אמא

24/11/2012 | 19:50 | מאת: אלן שיין

שלום לך! מזל טוב. יש מענה לכל השאלות שלך בספרון שכתבתי בדיוק בגלל הבעייה של דעות סותרות ומגוונות. ההמלצות שלנו מבוססות על מדע וממצאים - תינוק יודע מתי שהוא רעב או צמא או רוצה להיות מחומם. ענית לו על הכל בלי שהוא יביע דעה כשהוא היה בפנים - עכשיו הוא מצפה לאותו טיפול. כל עוד הוא רוצה ורגוע ליד השד סימן שהכל תקין. יכול לעבור שעה וחצי - שעתיים בין התחלת ההנקות וזה תקין בשלב זה. זה תהליך. הכל מוסבר כמובן יותר לעומק בספרון. ניתן להזמין בטל: 03=6472411. מענה 24 שעות ביממה. מומלץ להיניק משני הצדדים בכל הנקה - אבל עם הפסקה של החתלה באמצע - אחרת הוא לא ירצה מיד אחרי צד ראשון. כך יוצר איזון בין השדיים והתפוקה וגם מונע גודש. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה