שתיית קפה הפוך

דיון מתוך פורום  הנקה

07/11/2012 | 08:59 | מאת: ליאת

שלום רב, בתי בת שבועיים וחצי ניזונה מהנקה בלבד רציתי לברר האם ישנה בעיה ששאשתה קפה הפוך בתקופת ההנקה? הבנתי שתינוקות לא יכולים לפרק את החומר שבקפה ולכן נצבר בגופם ויכול לעשותם עצבניים וקופניים יתר על המידה. האם נכון? האם כדאי לוותר על הקפה בתקופה זו? תודה מראש ליאת

07/11/2012 | 13:02 | מאת: אלן שיין

היי ליאת, אין דברים "אסורים" בהנקה. כמובן לא רצוי להגזים במאכל או חומר כמו קפאיין אבל במינון "סביר" זה לא צריך להוות בעייה.! תהני! אין כל ממצאים מדעיים עד כמה שידוע לי של קושי לפרק חומרים - כי לא מספיק חומר מגיע דרך החלב. זה כן יכול לגרום לעבצנות או ערנות יתר אצל התינוק אבל לא מספל אחד של קפה ביום - אפילו לא משניים. אולי אחד במיליון אם התינוק מאוד מאוד רגיש. אבל אפשר שוב תניד להוריד אם יש שינוי בהתנהגות שלה. בהצלחה אלן

08/11/2012 | 21:16 | מאת: ליאת

הי אלן .. תודה רבה על תגובתך מאוד מרגיע.. בכל אופן עברתי לנטול קופאין כדי לא לקחת סיכון בינתיים הטעם לא נורא:-) תודה רבה וכל טוב

מנהל פורום הנקה