דלקת בשד שחוזרת באמצע טיפול אנטביוטי

דיון מתוך פורום  הנקה

03/11/2012 | 21:52 | מאת: תמר

לפני כשבוע חליתי בדלקת בשד והרופאה נתנה לי מוקסיפן פורט ואתמול הדלקת חזרה שוב, עם כאבים יותר חזקים וגם חום גבוה, ואין לי מושג מה לעשות?

03/11/2012 | 23:14 | מאת: אלן שיין

היי תמר, אנני רופאה אבל הטיפול בדלקת בשד הוא שתייה מרובה, מנוחה והנקות לעיתים קרובות מהשד. בדרך כלל אם אין שיפור לאחר טיפול כזה יממה - אז מפנים לרופא כדי לקבל טיפול אנטיביוטי. אני מניחה שהדלקת אולי לא מגיבה לאנטיביוטיקה. תדווחי על כך לרופא . מאחלת החלמה מהירה!! אלן

מנהל פורום הנקה