הנקה ושאיבה בעת חזרה לעבודה

דיון מתוך פורום  הנקה

31/10/2012 | 20:18 | מאת: לירון

שלום, יש לי תינוק בן 3.5 ח, ששוקל 5350 גר, ניזון בהנקה בלבד. אני מניקה לאחרונה 10-12 פעמים ביום. אני צפויה לשוב כעת לעבודה. אעבוד 3 פעמים בשבוע, בערך 6 שעות בכל פעם, ומאד חשוב לי לשמור על ההנקה. קניתי משאבה מסוג מדלה סווינג. שאלותי הן: 1. באיזו תדירות לשאוב? 15 דק מכל צד לאחר 4 שעות זה סביר? 2. איזו כמות צריכה להיות בבקבוק בכל מנה? 3. באיזו תדירות להציע לו בקבוק? תודה רבה, לירון

01/11/2012 | 00:41 | מאת: אלן שיין

היי לירון, כתבתי ספרון חדש אודות "לחזור לעבודה להמשיך בהנקה" יחד עם קולגה - עדי יותם. ניתן להזמין את הספרון בטל: 03=6472411 יש בו כל הטיפים וההנחיות אודות חזרה לעבודה, שאיבה ואחסון. לא כדאי לך לתת בקבוקי - לתת למישהוא אחר לעשות את זה. היא אמורה לשייך אותך אך ורק להנקה. השאיבה מאוד אינדבידואלית ומשתנה מאם לאם. אבל תנסי לראות מה הכי מתאים לך. גם תינוקות אוכלים פי כמה בבקבוק לכן בדרך כלל צריכה להכין מנות יותר גדולות ממה שיונק. תמיד אפשר להפשיר עוד. תכיני כמה מנות מלאות נגיד 60 - ועוד מנות קטנות יותר של 40. אם תרצי פתרונות זולים לאחסן את החלב את יכולה לקנות במלהיב גם שקיות זולות ואיכות מעולה וגם יש ציידנית עם 5 בקבוקים ו2 קרחומים - שזה יותר ידידותי לסביבה. www.malhiv.co.il מציעים את הבקבוק מתי שהתינוק מבקש ונראה רעב. לא בכל בכי אבל נכנסנו ליותר פרטים ופירוט כמובן בספרון. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה