שאיבה

דיון מתוך פורום  הנקה

29/10/2012 | 20:01 | מאת: הדס

ביתי הבכורה בת שבועיים, יונקת מקסים ועולה יפה במשקל. כשאני שואבת (יש חלב. כ 100 משני הצדדים) בצד השמאלי מלבד זרם החלב שיוצא מהפיטמה יוצאות גם טיפות קטנטנות מהעטרה שסביב. נראה כאילו יש שם חורים. זה תקין ונורמלי?

31/10/2012 | 09:37 | מאת: אלן שיין

היי הדס, לא נראה לי חריג. הרי יש צינוריות בכל השד - אולי קצרות יותר שמסתיימות דווקא באזור ההילה במקום עד לפיטמה. זאת לא תופעה לרוב שמדאיגה אלא אם זה מלווה בכאבים או סימנים פטלוגיים אחרים. ואז יש לפנות לרופא נשים. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה