אבן בכיליה בהריון

דיון מתוך פורום  הנקה

25/10/2012 | 18:44 | מאת: סיגל

הנ אני בהריון מתקדם שבוע 33 וגילו לי אבן בכילייה שגורמת לכאבי גב חזקים . הבנתי שמאוד מומלץ לשתות חליטות של פטרוזליה זה ממיס את האבן או חליטות של רוזמרין אך הבנתי שבמקביל זה עלול לייבש את החלב שמתחיל להיווצר בשדיים בשבועות אלו .האם זה נכון??

25/10/2012 | 19:53 | מאת: אלן שיין

היי סיגל, אלה דברים שאולי יכולים להשפיע על החלב בכמויות גדולות - הכל תלוי במינון. אי אפשר לנבא איך ואם בכלל זה ישפיע. לרוב החלב נוצר בגלל הגירוי לשדיים ואם אין מספיק חלב זה בדרך כלל בגלל חוסר הנקה מספקת. לא להגביל את התינוק בהנקה. במיוחד אם את כן שותה מהצמחים האלה. גם כפי שציינתי זה תלוי בכמות. בהצלחה ומאחלת לך החלמה מהירה!! אלן

מנהל פורום הנקה