הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

24/08/2012 | 13:43 | מאת: טל

שלום רב , אודה לעזרתכן אני ילדתי ביום שישי שעבר בימים ו-ג לא שאבתי ולא הנקתי ביום ג בלילה היה לי גודש נוראי ,ניסתי לשרוב ולמרות הגודש הנורא יצא רק20 CC שהקלו קצת לחץ . ביום ד לקחתי בערב כדור להפסקת הנקה ומנה שנייה יום ה בבוקר אם אני מבינה נכון הכדור מדכא את ייצור החלב שבנתיים אני מרגישה שעדיין נוצר....אבל פחות מה קורה עם הגודש הנוראי שיש לי כבר ? איך הוא אמור להעלם ? אני לא שואבת מהרגע שלקחתי את הכדור ורק שחררתי כמה טיפות בערב על ידי עיסוי במקלחת אני כל הזמן עם גופיה הדוקה וכרוב וקומפרסים קרים ראיתי עכשיו שהחזה התחיל להאדים וגדוש .האם כל עוד אין חום "הכל בסדר" ?

25/08/2012 | 20:20 | מאת: אלן שיין

שלום טל הדרך הכי טובה להפסיק הנקה היא להיניק!! קצת. פה ושם - זה טוב לתינוק וטוב לשדיים כי ההורדה נעשה באופן הדרגתי ביותר. ואם את לא רוצה להיניק אז רצוי לשאוב - עד הקלה. יש סכנה בלא לשאוב אם כי החלב מצטבר ואם אין יציאה זה יכול לגרום לדקלת. אם יש אדום זה הסימן הראשון. תשאבי קצת עד הקלה. אחר שוב אם כואב וגדוש עליך לשאוב שוב. זה לא ייצור הרבה חלב. לא כמו יניקה של תינוק בתדירות גבוהה. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה