סיום הנקה ומצבי רוח

דיון מתוך פורום  הנקה

14/08/2012 | 21:58 | מאת: ליאור

סיימתי להניק את ביתי ומאז אני סובלת ממצבי רוח ודיכדוך. האם יש קשר? איני מתכוונת לכך שהסיום היה קשה עבוריף להפך, ההנקה היתה טובה וארוכהוביתי גמלה את עצמה. כאילו לגוף יש קושי להסתגל מבחינה פזיולוגית

21/08/2012 | 22:55 | מאת: אלן שיין

שלום ליאור אני מאמינה שהכל יכול להיות. כשמסיימים להיניק זה מסמן סיום של תקופה מאוד מיוחדת. ויכול להיות כרוך בהמון רגשות. דכדוך יכול להצביע על בעייה שגוברת או יכול להעלם לאחר תקופה אבל ברגע שאת מרגישה שזה מחמיר אז כדאי לדווח על כך לצוות הרפואי המטפל. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הנקה