בליעת אוויר בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

20/02/2008 | 13:05 | מאת: אפרת כהן

בני בן 20 ימים בדיוק, תחילה הוא ינק בסדר אך בשבוע האחרון נשמעים קולות בזמן שהוא יונק. השפתיים שלו מחוברות כראוי והקולות נשמעים מפנים הפה, משהו בין הלשון והחיך. ניסיתי לחברו שוב ושוב בכדי להמנע מהקולות הנ"ל אך ללא הצלחה. שלא בזמן ההנקה הוא משמיע קולות של מאמץ ומורת רוח. לדעתי בליעת האויר גורמת לו לגזים ובנוסף הוא לא הטיל צואה מאז אמש. בבקשה תעזרי לי כי חסרה לי הרבה הרבה שינה והילד ממש סובל...

20/02/2008 | 16:31 | מאת: אלן שיין

היי אפרת, בלי לראות אותו קשה לנבא מה קורה אצלו. אולי פטרייה בפה? אולי משהו אנטומי בחלל הפה. אלה דברים שאפשר לראות. אם הוא לא רגוע זה מתאים לפטרייה. גם הקולות. אם תרצי לבוא אז יש מחר קליניקה בקבוצה קטנה - עלות פחות מאשר ביקור פרטי. תשריין מקום נא להתקשר לטל: 03=6472411. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה