מחפשת מידע

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

12/04/2007 | 20:22 | מאת: ראומה מילוא

שמעתי על שירותים קרדיולוגים שניתנים דרך הטלפון. מחפשת פרטים. מי מספק שירותים כאלה? מה זה בדיוק אומר?

12/04/2007 | 21:03 | מאת: אריה

יש כמה חברות שמספקות את השירות הזה אבל אני מכיר את שח"ל ולפי הידע שיש לי הם החברה הכי מפותחת טכנולוגית שיש כיום בשוק. הם מספקים מכשירי א.ק.ג., לחץ דם ויש להם גם פטנט שנקרא טל-דלת שמאפשר לכוחות ההצלה להכנס לבית במקרה חירום. קישור לטלרפואה של שח"ל: http://www.shahal.co.il/content.aspx?id=133 קישור לסרטון נחמד: http://www.youtube.com/watch?v=ynWPKTri2og

15/04/2007 | 16:36 | מאת: רות

אריה שלום, בתור מנויה לשח"ל אני קצת מסתייגת מההתייחסות שלך למכשור רפואי כאל "פטנט" רק לידיעתך ה"פטנט" הזה הציל את חייו של בעלי כשלקה באירוע לב בשעה שאיש לא היה בבית!! כך שיש לתת את הדעת על מה שעומד מאחורי המכשור - חיי אדם ולא עוד גאדג'ט טכנולוגי "מגניב".

15/04/2007 | 15:19 | מאת:

ראומה שלום. הנה שוב הינקים שנתתי בתשובה ב 25.3 הנה הלינק לאתר של שח"לhttp://www.shahal.co.il/Content.aspx?id=126 והנה של אתר נטליhttp://www.natali.co.il/en/page.aspx שמעת פה המלצות של מספר חברים. כדאי לפנות ולשוחח עם נותני ומקבלי השירות ולהתרשם. בהצלחה נעה

16/04/2007 | 18:24 | מאת: מנחם

אני חייב להוסיף, אני הייתי לקוח של נטלי, לצערי התאכזבתי. קרה לי מקרה שהיה אירוע קל ושלחו לי אמבולנס של מדא. אין לי שום בעיה עם מדא, חס וחלילה אך כמיגע אמבולנס של מדע לא יודעים עלייך כמעט דבר, כל ההיסטוריה הרפואית לא איתם. אחר כך הסבירו לי, יש להם הרהב יותר לקוחות מאמבולנסים. בשחל זה לא קורה. לכן עברתי. אין ספק שהמכשור החדשני הוא רק תוספת משכנעת.

16/04/2007 | 21:23 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

יש בדף הנוכחי הרבה הודעות בנושא זה. אנא תפתחי אותן וראי אם זה מספק אותך.

13/05/2007 | 11:09 | מאת: אריה

נחשפתי למחקר חדש וכדאי לשמוע עליו. הוא הוצג בכנס איגוד הקרדיולוגים השנתי האחרון והוא מדבר על המעקב הטלרפואי של שחל. נבדקו חולים אחרי התקף לב (IM) שנמצאים תחת מעקב טלרפואי בשחל וחולים ממחלקות טיפול נמרץ אחרות (מנתוני הACSIS) נמצא שהראשונים מאריכים חיים פי 2.2 יותר מהחולים ללא מעקב טלרפואי. זה כבר ממש ברמה של שירות מציל חיים, מי שיכול להרשות לעצמו, לא מדובר בסתם "שירות להיפוכונדרים".