מכשיר למדידת אקג מרחוק

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

10/04/2007 | 17:42 | מאת: גיתית

שמעתי שיש כזה דבר, סבא שלי אחרי ניתוח וצריך בדיקות אקג יומיות לפיקוח, אני רוצה להקל עליו ושמעתי שיש מכשירים שנשלטים מרחוק ומגיעים לרופא הנתונים או משהו בסגנון. אשמח אם מישהו יודע?

10/04/2007 | 18:35 | מאת: גבי

אני חולה לב ומנוי לשחל, יש לי מכשיר שהם מספקים שקוראים לו קרדיוסנסי. הוא בדיוק מכשיר כזה שאני מחבר אלי ומשדר להם את נתוני האקג שלי למוקד הרפואי שלהם לפיקוח. תוכלי להתעניין באתר שלהם. הנה הכתובת: www.shahal.co.il

11/04/2007 | 23:50 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כמו שגבי כותב יש ל"שחל" ערכה כזאת - אבל - התוצאות מגיעות לקרדיולוג (או טכנאי) של "שחל" ולא לקרדיולוג המטפל בסבא שלך. צריך לברר עם הקרדיולוג שמטפל בסבא אם זה מספק, ואולי "שחל" יכולים לשלוח את התוצאות לקרדיולוג המטפל. צריך לברר אתם. יתכן מאד שהרופא המטפל בסבא יודע מכיר את הנושא. הערה אחת - המנוי ב"שחל" (או ב"נטלי" שזו החברה המתחרה ב"שחל") לא מאד זול (בלשון המעטה)

17/04/2007 | 20:45 | מאת:

גיתית. ישנם כאן הרבה פניות של נכדים שמחפשים טיפול הולם עבור סבם/ סבתם. כן ירבו. ושימי לב לטיפ של דני שהוא חשוב. נעה

18/04/2007 | 18:23 | מאת: שמואלי

תחילה, אני מסכים שהמחיר הוא לא זול אם כי הגיוני יחסית לשירות. שנית אני רוצה לציין משהו לגבי הקרדיוסנסי לאומת המכשיר של המתחרים. הובא לידיעתי שלפי ה-FDA המכשיר מדידת אקג של נטלי (12 ליד) מותר רק לשימוש רופא ולא מטופל, כך שלא ברור לי מה קורה שם... זה רק אזהרה לגיתי...